• Welkom bij de Jutter

  De Jutter staat voor alles wat je op het mooie eiland Texel ervaart; Texelse gezelligheid, Texelse gastvrijheid, en uiteraard ook Texelse gerechten. Bij de Jutter waan je je op het eiland, op een zonnige zomerse dag, maar ook tijdens een winterse donkere avond.

 • Vergaderen, borrelen of een feestje?

  Bij de Jutter Purmerend kun je nu ook speciaal in het Juttersnest bijeen komen met grotere groepen. In het sfeervolle Juttersnest hebben we zowel voldoende zitplaatsen (20 tot 25 personen), een tv en flipover voor presentaties bij vergaderingen, als statafels, complete bar mét biertap en eigen geluidsinstallatie voor een staande receptie ( 30 personen). Zo kun je dus perfect bij ons terecht voor je zakelijke bijeenkomst, een gezellig diner met familie of je feestelijke borrel met vrienden!

  Voor meer informatie en reserveren van het Juttersnest kun je ons een mailtje sturen naar events@dejutterpurmerend.nl of even bellen!

 • Benieuwd naar onze menukaart?

  Wij weten precies hoe we jou het perfecte Texel gevoel moeten geven. 

  Samen zijn met mensen die jouw leven bijzonder maken op een huiselijke, sfeervolle plek tijdens een zomeravond, waar jullie worden voorzien van de heerlijkste Texelse gerechten. 

  Die plek, dat zijn wij. Welkom bij de Jutter Purmerend.

  De Jutter Purmerend

  Vraag het

  Maandag – Zondag: 12:00u tot 22:00u

  Om contact op te nemen met De Jutter Purmerend kun je bellen naar 0299-223749.
  Contact opnemen is het best mogelijk vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur.
  Houd er rekening mee dat we op drukke dagen
  het best bereikbaar zijn voor 13:00 uur en na 20:00 uur.

  Weidelandpad 3-5
  1448 MB Purmerend

  0299-223749

  Brasserie de Jutter

  De Jutter - Purmerend

  De Jutter staat voor alles wat je op het mooie eiland Texel ervaart; Texelse gezelligheid, Texelse gastvrijheid, en uiteraard ook Texelse gerechten.

  © 2024 Designed By LuNo – De Jutter